Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 melles csizma

Cikkszám: JX-AB-WPK4041M

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-8 munkanap

54 520 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

Ha szeretsz horgászni, akkor biztosan tudod, hogy milyen fontos a megfelelő felszerelés. Egy jó minőségű mellkasig érő gumicsizma sokat segíthet abban, hogy élvezetes legyen a horgászat, akár hideg, akár meleg időben. A JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma az egyik legjobb választás, ha olyan terméket keresel, amely teljes kényelmet és védelmet biztosít a vízben.

A JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az anyag vastagsága 4 mm, ami elegendő ahhoz, hogy megvédje a lábaidat a hideg víztől, de nem olyan vastag, hogy nehéz legyen mozogni bennük. A gumicsizma mellkasig ér, így megvédi a ruháidat és a testrészeidet a vízbe kerüléstől.

A JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma tökéletesen illeszkedik a lábadra, így kényelmesen horgászhatsz akár órákon át is. Az állítható csatoknak köszönhetően a gumicsizma könnyen fel- és levehető, és szabályozhatod az illeszkedést is. A gumicsizmának egyébként a 40/41 méret áll rendelkezésre.

Az egyik legjobb tulajdonsága a JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizmának, hogy kiválóan szigetel. Ha hideg időben horgászol, akkor a lábad biztosan nem fog megfázni, hiszen a neoprén anyag melegen tartja. Ugyanakkor, ha meleg idő van, akkor sem fogsz benne túl melegnek érezni, mivel a neoprén anyag jól szellőzik.

A JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma vízálló, így nem kell attól tartanod, hogy nedves lesz a lábad vagy a ruhád. Az anyag vízálló ragasztással van összevarrva, így nem szivárog be a víz a varratoknál sem. A gumicsizma talpa kiváló tapadást biztosít, így nem kell aggódnod a csúszós talajon sem.

Összességében a JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma egy kiváló minőségű termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeret horgászni. A gumicsizma kényelmes, tartós és megbízható, és garantáltan védelmet nyújt a vízben. Ha jó minőségű mellkasig érő gumicsizmát keresel, akkor a JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 gumicsizma az egyik legjobb választás.


Ezek is érdekelhetnek

JAXON NEOPRENE CHEST WADERS 40/41 melles csizma54 520 Ft