Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

KONGER Ground Rest Metal

Cikkszám: KG-550002003

Gyártó: KONGER

Szállítás: 1-8 munkanap

4 600 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

A KONGER Ground Rest Metal egy olyan minőségi horgászbot-tartó, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A tartó egy nagyon masszív és erős anyagból készült, így biztosan bírni fogja a hosszú távú használatot.

A termék előnyei közé tartozik a praktikusság és az egyszerű használat. A KONGER Ground Rest Metal szinte bármilyen botot képes tartani, így a horgászok nem kell aggódniuk az esetleges meghibásodás miatt. Az állítható magasság segítségével pedig könnyedén beállítható az optimális magasság a horgászathoz.

A tartó könnyedén összecsukható és szállítható, így a horgászok könnyedén magukkal vihetik a horgászatra. A kialakításnak köszönhetően a tartó stabilan áll a talajon, így a botok biztonságosan helyezhetők el rajta.

A KONGER Ground Rest Metal tartó méretei 40 x 60 x 85 cm, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű bot kényelmesen elfér rajta. A tartó színe fekete, ami klasszikus és elegáns megjelenést biztosít.

A termék nagyon könnyen tisztítható, így nincs szükség bonyolult karbantartásra. A tartó anyaga tartós és ellenálló, így hosszú távon is megőrzi a minőségét.

Összességében a KONGER Ground Rest Metal egy remek választás minden horgász számára. A tartó masszív, stabil és könnyen kezelhető, így a horgászat során biztonságosan tárolhatók rajta a botok. A termék egyszerű, de hatékony kialakítása pedig garantálja a hosszú távú használatot. Ha te is szeretnél egy praktikus és megbízható horgászbot-tartót, akkor a KONGER Ground Rest Metal a tökéletes választás számodra!


Ezek is érdekelhetnek

JAXON BOAT/PIER ROD REST
8 720 Ft
KONGER Ground Rest Metal4 600 Ft