Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

KONGER Boat Mounted Rod Holder 2

Cikkszám: KG-700004062

Gyártó: KONGER

Szállítás: 1-8 munkanap

7 360 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

A KONGER Boat Mounted Rod Holder 2 egy olyan horgászbot-tartó, amely kifejezetten hajókra lett tervezve. Ez a tartó kényelmesen és biztonságosan tartja a horgászbotot a hajó oldalán, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a botjukat elveszítik, vagy hogy a botjuk elmozdul a helyéről. Ez az eszköz nagy segítséget jelent a horgászat során, különösen akkor, ha a horgászatot a hajó fedélzetén végzik.

A KONGER Boat Mounted Rod Holder 2 tartója nagyon erős és tartós, így akár a legnagyobb halakat is biztonságosan lehet vele fogni. A tartója olyan anyagból készült, amely ellenáll a sós víznek és az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamot biztosít.

A tartója könnyen és gyorsan felhelyezhető a hajóra, és az oldalra is rögzíthető. Ezenkívül a tartója állítható, így a horgászok könnyen beállíthatják a botokat a kívánt szögbe, hogy a horgászat még hatékonyabb legyen.

A KONGER Boat Mounted Rod Holder 2 tartója két botot tud egyszerre tartani, így a horgászok nem csak egy, hanem két botot is használhatnak egyszerre. Ez lehetővé teszi, hogy a hajóban ülő két horgász egyidejűleg dolgozzon, és több halat is fogjon.

A KONGER Boat Mounted Rod Holder 2 mérete 37 x 34 x 31 cm, és csak 1,5 kg súlyú, így nagyon könnyű és kényelmes használni. A tartója is kompakt, így könnyen tárolható a hajóban, és nem foglal sok helyet.

Összefoglalva, a KONGER Boat Mounted Rod Holder 2 egy erős, tartós, állítható, két botot tartó horgászbot-tartó, amely nagyon könnyen és gyorsan felhelyezhető a hajóra. Ez az eszköz nagy segítséget jelent a horgászat során, különösen akkor, ha a horgászatot a hajó fedélzetén végzik. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a botjaik biztonságban vannak, és hogy a horgászatuk még hatékonyabb lesz.


Ezek is érdekelhetnek

JAXON BOAT/PIER ROD REST
9 570 Ft
JAXON BOAT/PIER ROD REST
3 490 Ft
JAXON TROLLING HANDLE 101
6 490 Ft
KONGER Boat Mounted Rod Holder 27 360 Ft