Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táska

Cikkszám: JX-UJ-XAB04

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-8 munkanap

16 820 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

A JAXON márkájú 'JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táska' a horgászok számára készült, akik szeretnék biztonságosan és praktikusan szállítani a horgászfelszerelésüket. A táska méretei 47x30x27 cm, így elegendő helyet biztosít a szükséges eszközöknek.

Az egyik legnagyobb előnye a táska merev alapja, amely megakadályozza a táskában lévő felszerelés összetörését. A merev alap lehetővé teszi, hogy a táska akár a legnehezebb horgászfelszerelésekkel is tele legyen, anélkül hogy meggörbülne vagy összeomlana.

A táska anyaga strapabíró és vízálló, így biztos lehet abban, hogy a felszerelései biztonságban maradnak az esőben vagy a vízben. A vízálló anyag megakadályozza, hogy a nedvesség bejusson a táska belsejébe, így megóvja a felszereléseket a károsodástól.

A táska sok zsebbel rendelkezik, így kényelmesen lehet tárolni az összes szükséges horgászfelszerelést. A zsebek mérete és elrendezése lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető legyen minden eszköz az út során.

A táska könnyen hordozható, mivel két erős fogantyúval és egy állítható vállpánttal rendelkezik. A táska súlya is csak 1,8 kg, így nem nehéz viselni, amikor a horgászatra indul.

A JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táska nem csak praktikus, hanem stílusos is. A táska fekete színű, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a felhasználójának.

Összességében a JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táska egy tökéletes választás a horgászok számára, akik szeretnék biztonságosan és praktikusan szállítani a felszereléseiket. A táska merev alapja, strapabíró anyaga, sok zsebe és könnyű hordozhatósága miatt a horgászok kedvelt választása. Válassza a JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táskát, és élvezze a stresszmentes horgászatot!


Ezek is érdekelhetnek

KONGER Maxi Pontyozó táska
19 930 Ft
JAXON W/STIFF BASE 47/30/27cm pontyozó táska16 820 Ft