Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g teleszkópos horgászbot

Cikkszám: JX-WJ-TNB30040

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-8 munkanap

13 320 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

Ha te is horgász vagy, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő eszközök használata nélkül az élmény messze nem az igazi. Szerencsére a JAXON márkájú 'JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g' termékével garantáltan nem leszel csalódott! Ez a teleszkópos bot tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne magas minőségű, megbízható és hatékony eszközt használni az édesvízi horgászat során.

A JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g bot hossza 3 méter, de a teleszkópos kialakításnak köszönhetően könnyedén összecsukható, így kényelmesen szállítható. A bot 6 tagból áll, és 10-40g dobósúllyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyedén dobhatod ki vele a kisebb és nagyobb csalikat is. A bot anyaga nagyon erős és tartós, így akár nagyobb halakat is kifoghatunk vele.

A JAXON márkájú 'JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g' terméke nagyon könnyen használható, és a horgászok számára számos előnnyel jár. Az első és talán legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyű, így hosszabb ideig is tudod használni anélkül, hogy fáradt lennél tőle. A bot kialakítása és anyaga is segít abban, hogy a horog könnyen beleszúrható legyen, és az éppen aktuális csalit könnyedén lehessen rajta cserélni.

A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a bot nagyon könnyen szállítható és tárolható, így nem kell aggódnod az esetleges helyhiány miatt sem. Emellett a bot hosszának köszönhetően könnyebben tudod megcélozni a kívánt helyeket, és elérni a halakat.

A JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g bot kiváló minőségű, és a horgászok számára számos előnnyel jár. Az anyaga nagyon erős és tartós, így akár nagyobb halakat is kifoghatunk vele. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően könnyen szállítható és tárolható, és a hossza miatt könnyebb vele megcélozni a kívánt helyeket.

Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horgászbotot, akkor a JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g biztosan megfelelő választás lesz számodra. Használatával garantáltan élvezetes és sikeres horgászatban lehet részed!


Ezek is érdekelhetnek

JAXON TENESA TELE BREAM TX ROD 3,00m 6 10-40g teleszkópos horgászbot13 320 Ft