Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100

Cikkszám: KG-151006285

Gyártó: KONGER

Szállítás: 1-8 munkanap

101 310 Ft

Termékismertető

Kettős használatra kiválóan alkalmas botok sorozata: könnyű botként a finom pilkerhorgászathoz, és egy erős pergető botot a partról való horgászathoz. Az ezekkel a rudakkal elérhető dobási távolságok igazán lenyűgözőek. A Fuji alkatrészekkel felfegyverkezve a rúd nagy kényelmet és megbízhatóságot biztosít. A szelvények csatlakozása lehetővé teszi A tüskés kötés elkerüli a merevséget, biztosítva a terhelés egyenletes eloszlását az egész nyersanyag mentén. A Sea Bass sorozat a tőkehal, a tengeri pisztráng és a lazac, valamint a tengeri sügér halászatakor is bizonyítja értékét.

A KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100 egy olyan horgászbot, amelyet a kiváló minőségű és strapabíró anyagok felhasználásával készítettek. Ez a bot kifejezetten a tengeri sügér horgászatára szolgál, de használható más halfajok fogására is.

Ez a horgászbot 2,85 méter hosszú és 40-100 gramm súlyú csalikhoz tervezett. A hosszú nyél lehetővé teszi a messzebbi dobásokat, míg az erős test megfelelő merevséget biztosít a nagyobb halak számára.

A KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100 horgászbotjának egyik legfontosabb előnye a kiváló minőségű anyagokból történő gyártás. Az erős és könnyű grafit test és az EVA hab nyél lehetővé teszi a hosszú távú horgászatot anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

A bot két részre osztható, így könnyen szállítható és tárolható. A csúszásgátló nyél kényelmes fogást biztosít, így hosszabb horgászatok során sem érezzük majd kényelmetlenül magunkat.

A KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100 horgászbotot kifejezetten a tengeri sügér horgászatára tervezték, de használható más halfajok fogására is. A bot nagyobb halak fogására is alkalmas, így akár a nagyobb kihívásokat is könnyedén megbirkózhatjuk vele.

A termék rendkívül népszerű a horgászok körében, akik megértik a minőség és az érték fontosságát. A KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100 horgászbot minden olyan horgásznak ajánlott, aki a tengeri sügér vagy más nagyobb halfajok fogására készül. A bot könnyű, erős, és kényelmes fogást biztosít, így hosszabb horgászatok során sem érezzük majd fáradtnak magunkat.

Végül, de nem utolsó sorban, érdemes megemlíteni, hogy a KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100 horgászbot nagyon vonzó áron kapható. Tehát, ha egy minőségi horgászbotra van szükséged, amely hosszú távon jól szolgál majd, akkor ez a termék teljes mértékben megfelel az elvárásaidnak. Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!


Ezek is érdekelhetnek

JAXON RED WIND ROD 1,98m 2 1-9g
16 470 Ft
KONGER Saltex Sea Bass 285/40-100101 310 Ft