Horgász Plaza - Termék neve Horgász Plaza - Termék neve

JAXON GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g

Cikkszám: JX-WJ-DSC21017

Gyártó: JAXON

Szállítás: 1-8 munkanap

14 840 Ft

Termékismertető

Rendeld meg most!

A JAXON GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g egy kiváló minőségű pergető bot, amely megfelelő stabilitást és érzékenységet biztosít a horgászok számára. A bot hossza 2,10 méter, ami ideális méretnek számít a pergetéshez, és a 2-4 és 4-17 gramm közötti súlytartományon belül használható.

A bot csúcsa érzékeny, ami lehetővé teszi a halak finomabb rezdüléseinek észlelését is. Ez azt jelenti, hogy a horgászok megérzik, amikor a hal beleharap a csaliba, így nagyobb az esélyük az édesvízi halak és ragadozók sikeres kifogására.

A GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak és az oxidációnak. A bot markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászok hosszabb ideig is használhatják a botot anélkül, hogy fáradtak lennének.

A bot kialakítása praktikus és könnyen kezelhető. A GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g könnyen széthajtható és tárolható, így kényelmesen szállítható. Ezenkívül a bot vége egy erős gyűrűvel van ellátva, amely megakadályozza a zsinór elakadását és biztosítja a sima, könnyű dobást.

Összességében a JAXON GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g egy kiváló minőségű horgászbot, amely megfelelő stabilitást, érzékenységet és tartósságot biztosít a horgászok számára. A bot mérete és súlytartománya ideális a pergetéshez, és kiválóan alkalmas az édesvízi halak és ragadozók kifogására. A bot könnyen kezelhető és tárolható, így kényelmesen használható a horgászok számára. Ha egy jó minőségű, megbízható pergető botra van szükséged, akkor a JAXON GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g tökéletes választás lehet számodra!


Ezek is érdekelhetnek

JAXON GREY STREAM UNIVERSAL ROD 2,10m 2 4-17g14 840 Ft